Дъщерите на Силвестър Сталоун блеснаха като Мис Златен глобус-Снимки

0

Холивудският екшън актьор Силвестър Сталоун е подготвил най-малката си дъщеря за изявата й като Мис „Златен глобус“ заедно с двете й по-големи сестри, съобщи Контактмюзик.

Ролята на Мис Златен глобус е да помага при връчването на отличията. Обикновено се поверява на дъщеря на холивудска звезда.

Носителката на титлата се избира от Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд, която присъжда наградите Златен глобус.

Честта да придружават наградените на 74-ата церемония се падна на трите дъщери на Силвестър Сталоун от брака му с Дженифър Флавин – 14-годишната Скарлет, 18-годишната Систийн и 20-годишната София.Най-малката от тях, Скарлет, е споделила за „Ю Ес уикли“, че пръв съветник в подготовката й за шоуто е бил баща й.

„Той ме посъветва да говоря ясно и отчетливо и да внимавам за стойката си. Освен това баща ми много се притесняваше да не падна и дори ме караше да ходя по един час дневно на токчета“, разказва тийнейджърката.

По-голямата й сестра Систийн допълва, че хората не трябва да изпитват съжаление към Скарлет заради „тренировъчния лагер“, организиран от баща им. „Тя имаше нужда от това, тъй като е доста тромава“, казва Систийн Сталоун, цитиран от БТА.

Share.