Антония Петрова разкри най- накрая разтърсващата истина за развода: Бередин ме спукваше от бой и отвличаше

0

Руският бизнесмен Александър Бередин системно посягал на миската Антония Петрова.

От близо три месеца раздялата между двамата е факт, а година преди това те и не живеят заедно по думите на самата Антония. Това я накарало първа да подаде молба за развод. Раздялата им дошла изневиделица за всичките им познати, които и досега се чудят какво е подпалило фитила на враждата им. Версията, че руснакът кръшкал редовно, отпаднала от само себе си след интервюто, което Мисис Русия даде преди дни.

Антония Петрова не издържала на тормоза, който й налагал бившият любим, когато се накърка. Самата тя говори за това през 2011 г. в показанията си в полицията, след като Бередин я отвлича и пребива.

„Само аз мога да го изкарам от релси. Александър има невероятен проблем с алкохола. Мисля, че вече е алкохолик, и то битов. Всяка вечер се прибираше вкъщи, взима по една бутилка и я изпива сам. Пиянството му е много лошо, става агресивен. Позволих си да бъда с човек, който е алкохолик. В този невероятен цирк, който направи, също беше пиян. Шофираше пиян“, сподели тогава и в интервю Антония.

В средата на юли Александър Бередин отвлича и пребива гаджето си – Антония Петрова.Екшънът между миската и 50-годишния руснак се разиграва в столичния квартал Бояна. Антония вечеряла с приятели, Александър нахълтал и я издърпал от заведението. Натикал я в колата си и потеглил в неизвестна посока. Преди да изключи телефоните й, Антония се обадила на баща си, той пък на полицията. Малко след сигнала органите на реда спрели лъскавия автомобил на Бередин. В него Антония треперила от ужас гола до кръста, загърната в одеяло. Тялото и лицето й са посинени.

В дните, в които се опитва да преодолее шока, миската спря да сипе квалификации към гаджето си. Тогава стана ясно, че той й е налагал системен физически и психически тормоз, но тя мълчала от срам. Живяла в ежедневен ад цяла година, а след това събрала сили да избяга. Желаела с Бередин да останат приятели. Той обаче не бил съгласен с новото положение и решил да я отвлече.

„Вероятно сега най-сетне Тони е решила да сложи край на живота си с него. Тя заслужава човек, който да няма пороци и да е на нейната възраст“, споделя приятелка до моделката.

Самата Антония след случката почна да поучава младите момичета, че не трябвало да се занимават с толкоз възрастни мъже.
„По вероятност избягвайте и такива с предишни бракове. Тъй като вълкът кожата си мени, но нрава не“, съветвала Петрова бъдещите миски. Веднага след побоя през 2011 г. Мисис Русия си извади медицинско свидетелство за нанесени телесни повреди. Заяви дори пред полицаите, че иска да си издейства и ограничителна заповед, за да не я доближава Бередин. Не е ясно кой кого е доближил първи, но е факт, че малко по-късно двамата отново са заедно. А Александър пусна във фейсбука си следното: „Търся младо и красиво момиче за системни отвличания“.

С коментара си руснакът отрече слуховете, че е отвлякъл Антония и намекнал, че това е инсценировка. Версията беше, че пернишката примадона доброволно се е качила в автомобила му.

„Той ме обича, знам го. Заради мен дойде в България и остана тук“, категорична бе Петрова, но пред ченгетата заявила: „Той е психически нестабилен. Не знам дали е имал проблеми в детството или е нещо друго, или това са сериозни психически отклонения. Но аз не съм виновна за това“.

След гневните излияния настъпи дълго мълчание, а години след това Антония Петрова даже се омъжи за човека, когото наричаше „психически нестабилен човек“. След това двамата обиколиха целия свят, като миската не пропускаше да се хвали и с всички нови материални придобивки. Според нейни близки тормозът от страна на съпруга й продължил отново и в крайна сметка русата красавица се решила на развод.

С днешна дата Антония Петрова смята да започне нов живот с нови хора около себе си.

„Искам на чисто. На този етап от живота си се чувствам щастлива поради това, че първа поисках развод“, категорична е миската.

„Не се ровете в живота ми. Аз не го правя във вашия. Защо, как и по какъв начин се развеждам си е само моя работа и това никого не засяга. Знам, че съм известна личност, но и аз имам нужда от лично пространство.“Така коментира пред „България Днес“ Антония Петрова причината за развода си.

Share.