Довечера в Кварталът на богатите: Яман иска разрешение от Фарук да сключи брак с Мира

0

Вижте какво ще се случи днес (4-ти октомври) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Кварталът на богатите „, излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV.

Въпреки болестта си, Мира не съжалява, че е тръгнала на пътешествието. Ейлюл и Озай отиват при нея в болницата. Тя се чувства много щастлива и въодушевена от пътуването. Откарват я за изследвания. Мерт вижда Озай и си тръгва разстроен. Ейлюл се извинява на Селим.
Адвокатът разговаря със сина си. Мерт споделя, че Ейлюл го наказва с Озай. Освен това бащата казва, че е Мерт е пропилял шансовете си. Мерт е отчаян, че Ейлюл го изоставя. Селим отново му казва, че трябва да види вината в себе си. Накрая Селим му вдъхва надежда, че отново ще спечели сърцето на Ейлюл.
Лекарят казва, че е време да назначат дата за операцията, но физически Мира все още не е готова. Тя обещава, че ще изпълнява всичко, което й кажат лекарите. Операцията ще е сложна и Мира ще трябва да лежи 3 седмици. Насрочват дата за операцията – седмица, след рождения ден на Мира.
Ейлюл пита Яман как е укротил приятелката си.
Селим съобщава на Яман, че Кенан се е върнал.
Невин се опитва да накара големия си син да не се натоварва. Яман му се обажда по телефона. Разпитва го как е. Невин се разкайва, че е отдалечила Яман от себе си. Кенан моли майка си да приеме Мира…
Оркун наблюдава как Мира излиза от болницата. Дениз му казва, че денят е подходящ за изненадващи разкрития. Адвокатите на издателството викат Мерт и Озай. Те молят Селим да отиде с тях.
Суде благодари на Асъм за оказаната й помощ. Лейля влиза при шефа си за подпис, прикривайки надписа на челото си.
Ейлюл споделя с приятелката си, че Мерт й е изневерил. Мира остава шокирана.
Седеф получава цветя от Каан. Тя му отказва разговор. Каан я кани да се видят и да говорят очи в очи…
Берен казва на Мира, че вече са стартирали бизнеса й, но изпускат поръчки. Фарук води дъщеря си в новото ателие. Мира е изненадана, че всички са се потрудили, за да открият фирмата. Селим е вдигнал всички запори. 
Олджай предявява неустойките по договора. Мерт е готов да отговори, но адвокатът привиква двамата на разговор. Селим настоява двамата да продължат да работят въпреки личните си разногласия. Озай и Мерт решават да работят с това издателство.
Мира иска нейната фирма да ушие булчинската й рокля. Яман моли Фарук да им разреши да се оженят. Фарук изслушва дъщеря си и им дава благословията си.
Кенан говори с приятелката си в Германия. Айше споменава пред Невин, че ще има снаха от Германия. В това време Асъм се обажда на Кенан и го кани на разговор.
Седеф отива при Каан, който стреля по мишени. Казва й, че ще стартира нов проект. Споделя със Седеф, че озеленява празни площи. Има голяма фирма с развита промишленост. Каан й предлага заедно да излекуват фирмата на Асъм, като намерят компромисен вариант.
Мерт отива да говори с Олджай. Казва й, че изпитва угризения на съвестта. Олджай му казва да работи вкъщи. Озай подслушва разговора им и се намесва. Двамата с Мерт отново се скарват.
Ейлюл също е отчаяна. Наблюдава щастието на двамата влюбени и плаче. Мира вдъхва надежда на Ейлюл.
Кенан отива във фирмата на Асъм. Лейля го вижда и е изненадана…
 

Share.