Деси Цонева буди възмущение във всички зрители. За пореден път се изгаври с паметта на баща си

0

Деси Цонева няма срам и за пореден път се доказа като жена без всякакви скрупули, възпитание и уважение към покойния си баща – журналиста Димитър Цонев.

 

Триседмичният затвор в Къщата на „ВИП Брадър“ се отразява пагубно върху разсъдъка на и без друго щурата наследница на уважавана фамилия Цоневи. Изкукали от скука, Деси, Глория Петкова и Жана Бергендорф, които ту са приятелки, ту са врагове, решиха да спретнат номер на Явор Бахаров. Триото инсценира свиреп бой между Жана и Цонева, които моделката Глория старателно гримира и им „посини“ лицата.

 

В идиотската шега Деси Цонева замесе и покойния си баща. Преструвайки се, че е пребита, репортерката изръси в ефир: „Виж ме на какво ме направи, обезобрази ме… А панахидата на баща ми е в събота…“.

 

Миналата събота се навършиха 40 дни от смъртта на Димитър Цонев, който си отиде миналия месец след масивен инсулт. Въпреки загубата дъщеря му влезе в сеирджийското риалити, уж в памет на своя татко и да защити фамалията си. До този момент обаче не видяхме нищо достойно в поведението на г-ца Цонева.

Постъпката й вбеси и зрителите на Брадъра, които заляха страницата на шоуто с гневни коментари от сорта: „Как не я е срам да бута костите на баща си в някакъв тъп номер, не мога да съжалявам такъв човек!“

 

Share.