Последните дни на септември: Понеделник започва със слънце, но и със студ

0

Новата седмица ще започне с разкъсана облачност и температури под 20 градуса в повечето места, съобщи БГНЕС.

На 26 септември – понеделник ще бъде предимно слънчево, с разкъсана облачност, като на места в Източна България се очаква да превали слабо. Минималните температури ще останат ниски между 4 и 8 градуса, по-високи по Черноморието. Дневните температури ще достигнат до около 20-22 градуса в Южна България и по Черноморието. В останалата част от страната ще бъдат под 20 градуса, за София около 17 градуса. 

Във вторник – 27 септември, не се очаква съществена промяна във времето. Остава предимно слънчево, без валежи. Максималните температури слабо ще се повишат и ще бъдат между 17 и 22 градуса, за София около 19 градуса. Сутрешните температури остават ниски. В сряда – 28 септември, отново ще бъде слънчево, а максималните температури още малко ще се повишат и ще бъдат над 20 градуса почти в цялата страна, в София около 20 градуса. В четвъртък – 29 септември, слънце ще грее над цялата страна, ще се затопли още малко. Дневните температури в повечето места ще достигнат 25-26 градуса, за София около 21 градуса. В петък – 30 септември, лятото ще напомни за себе си, навсякъде ще бъде слънчево и топло. Максималните температури ще бъдат над 25 градуса. 
Октомври месец ще дойде с летни температури и слънчево време. Максималните температури на места ще достигнат 29 градуса, за София около 26 градуса, пише Actualno.com.

Следете В интернет 

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!

Share.