Скандал на Острова: Kралица Елизабет бясна! Иска да отлъчи сина си от кралската фамилия, защото…

0

Кралица Елизабет все още е бясна и не може да се примири, че синът ѝ докарва срам на фамилията! Кейт Мидълтън вече не е основната мишена на  кралица Елизабет Втора. Това в момента е Деми Мур, която омайва главата на принц Андрю – един от синовете на кралицата.

В Бъкингам усилено се говори, че възрастната дама не харесва холивудската звезда за своя снаха, пише zajenata, като се позовава на местни медии.

Както стана ясно, връзката на Андрю с Деми е на около 2 месеца, но се задълбочава. Двамата дори скоро може да заживеят под един покрив, но той със сигурност няма да бъде на двореца.

Кралица Елизабет не можела да понася тази любов и вече крояла планове да я съсипе.

На Острова се носи интересен слух, че принц Андрю е получил ултиматум от майка си, гласящ че ако не остави Деми Мур, ще трябва да забрави за семейството си. Дори има вероятност да бъде отлъчен от кралската фамилия.

Андрю е вторият син на кралицата. Той винаги е бил считан от мнозина като издънката на семейството, тъй като винаги е домонстрирал дързост, неприсъща за принц Чарлз . Дори преди няколко години имаше проблеми с полицията.

„Щеше да е много по-добре да не бях те раждала!“ – говори се, че с тези думи кралица Елизабет опитала да попари желанието на принц Андрю да се обвърже сериозно с Деми Мур.

Актрисата не се нравела на кралския род, тъй като миналото ѝ е доста скандално. Тя се е омъжвала цели три пъти, но и се е развеждала цели три пъти. Последният ѝ брак се оказа даже повод за голям медиен интерес, тъй като беше с далеч по-млад мъж в лицето на Аштън Къчър.

Отделно Деми има славата на доста лека жена, която обича да се забавлява в мъжка компания и на всичкото отгоре да употребява забранени стимуланти.

Всичко това дразнело не само кралицата, но и всички в двореца. Брат му Чарлз също го предупредил да не се занимава с холивудската звезда, но Андрю бил категоричен, че иска тази жена в живота си.

Share.