РАЗМИНА СЕ НА КОСЪМ! Ивана катастрофира, заби джипа си с 200 в гола нива!

0

Иконата на поп фолка у нас Ивана се размина на милиметър от смъртта при автомобилна катастрофа. Айтозлийката е можела да загине на място, след като е изпуснала управлението на мощния си джип, който е фучал със 190 километра в час. 

В събота срещу неделя Ивана била на участие по морето. В неделния следобед Ивана тръгнала да се прибира, отпочинала и с двойно еспресо под ръка, тя седнала зад волана на джипа си, като с нея били и двама от музикантите й. На магистралата от Бургас към Пловдив изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ натиснала педала и в рамките на час летяла с близо 200 км./ч., държейки изцяло под контрол автомобила си.

По това време обаче лека катастрофа на „Тракия“ предизвикала километрични задръствания в района между Ямбол и Сливен. Неочаквайки каквото и да е забавяне на широката магистрала изведнъж пред нея рязко спрял джип „Инфинити“, а тя не успява да удържи своята кола – натискала рязко спирачката, само че скоростта била висока и на косъм тя завърта волана надясно, където пък едва не се ударила в друга кола, твърди столичен таблоид, цитира Пик.

Последната й маневра била животоспасяваща, а след нея джипът й излязъл от аварийното платно в гола поляна край магистралата. Няколко минути пищната фолк звезда била в несвяст, докато не усетила, че някой чука на прозореца й. Други шофьори веднага й се притекли на помощ. За късмет Ивана и спътниците й били живи и здрави.

Share.